Alvorens het gebruik van toiletborstel éérst de bril omhoog!

Waarom moet de toiletbril eerst omhoog voor je de

toilet

borstel gebruikt?

Omdat anders met de toiletborstel residu van urine & ontlasting weg geborsteld word, en vervolgens tijdens het terug plaatsen van de toiletborstel in de toilet-borstelhouder smerig water van toiletborstel op de bril lekt!

De eerst volgende persoon die gebruik maakt van de toilet ziet dit niet, en gaat dus met zijn / haar billen op de bril met residu van urine & ontlasting zitten en zal aan 1 bil het smerige lekwater op de huid krijgen !

Voor te stellen is hoe smerig dit is!

Dit is dan ook een goed voorbeeld van kruisbesmetting, want….(hierna een stukje realistische fantasie)

Een scenario kan zijn:
…dat de persoon die het residu van urine & ontlasting aan zijn / haar bil heeft na de toiletgang en met haast is vertrokken en onderweg een dodelijk ongeval krijgt…
… en de politie start een onderzoek en laten sectie op het lichaam verrichten, maar de sectie-verrichters zullen wel even motten puzzelen over geconstateerde residu van urine & ontlasting sporen….

… Immers zijn het sporen die niet van betreffend lichaam afkomstig zijn, maar van de veroorzakende persoon en residu van urine & ontlasting van ander persoon op specifieke plek aan 1 bil zal voor de sectie-verrichters een gegeven zijn waarmee men de kruisbesmetting in kaart kan brengen.

 Begrippen